Om oss

Skänninge Second Hand är en ekonomisk förening som har till syfte att skapa arbete, arbetspraktik, utbildning och kompetensutveckling för personer med olika arbetshinder. Vår målsättning i företaget är att alla ska utvecklas och få chansen att känna att man är en del i ett sammanhang.

Vår verksamhet är att driva vår secondhandbutik med i huvudsak skänkta möbler/saker som vi rengör, testar och i viss mån reparerar.

All ev. vinst återinvesteras i föreningen.

Vi på Skänninge Second Hand arbetar för miljön, dels genom att vi tar tillvara så mycket vi kan av sakerna som du skänker till oss. Dels genom att de saker som vi inte kan ta hand om, sopsorteras noga och fraktas till återvinning på soptippen.

Du/ni, som kunder och donerare, är viktiga för oss. Vi är mycket tacksamma för allt som vi får in.

Ett stort Tack!


Senast redigerad: Fredag, 18 Maj, 2018

2 svar på ”Om oss

  1. Jag har hört mycket gott om Skänninge Återvinning. Jag önskar möblera min lägenhet, radhus, i 50 talet m.m.. Är det möjligt att få ihop möbler till vardagsrum, sovrum o diverserum , golvlampa ex, radioapparat, m.m?

    • Hej! Ja, möjligheten finns. Jag skulle föreslå att du tittar förbi och ser efter om du hittar något som faller dig i smaken. Du är hjärtligt välkommen! Mvh /Tobias

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *